Auditing

Werkpunten inzichtelijk maken om organisaties naar een hoger niveau te tillen.

Auditing

Werkpunten inzichtelijk maken om uw eigen bedrijf of uw leveranciers naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Producenten van levensmiddelen moeten de kwaliteit en voedselveiligheid van de producten garanderen. Grondstoffen spelen hierin een cruciale rol. Deze bedrijven willen de prestatie en betrouwbaarheid van de leveranciers onderling kunnen vergelijken. Hiervoor doen ze beroep op één partner die met een aantal auditoren en experten ervoor zorgt dat er tegen eenzelfde maatstaaf wordt beoordeeld.

KTBA Kobe van Looy over Auditing

Kobe Van Looy
Managing Director

Kobe van Looy over Auditing

“Onze aanpak is uniek, het blijft niet bij alleen maar controleren. KTBA gaat met deze dienstverlening verder. De bedoeling is om na een audit de actiepunten samen met de leverancier op te pakken zodat de kwaliteit en voedselveiligheid naar een hoger niveau wordt getild. Hiervoor zijn er meer dan 100 auditoren beschikbaar in de verschillende continenten. Elke auditor heeft een basis lead auditor training genoten aangevuld met specifieke sectorexpertises en jarenlange praktijkervaring. Samen met de GFSI-inzichten en ervaringen van MXNS USA bieden we een compleet programma voor elk type bedrijf.” 

Naast auditoren zijn onze experten eveneens senior consultants

Onze consultants begeleiden niet enkel bedrijven op strategisch en tactisch niveau, ze zetten ook de beleidslijnen mee uit van QA voor de komende jaren. Hierdoor blijven ze voeling hebben met de materie waardoor ze voor, tijdens en na een audit steeds de theorie aan de praktijk kunnen blijven koppelen.

De bekwaamheid van ons team is de sleutel tot onze hoge klantenbinding!

  • Organisatie met +25 jaar praktijkervaring in kwaliteit en voedselveiligheid
  • Competenties van onze auditoren is essentieel voor klanttevredenheid
  • Internationale auditpool van goed gekwalificeerde auditoren:
    • IRCA Lead Auditor vertificaat
    • Training en harmonisatie op klantniveau
    • Kennis van BRC, IFS, FSSC 22000, ISO 22000, global GAB
    • Ervaring in specifieke klanteneisen (producenten, retailers en foodservice)

We onderscheiden de volgende audits:

Om u optimaal voor te bereiden is het mogelijk om onderstaande audits onaangekondigd te laten uitvoeren.

Leveranciers audit

Leveranciersaudits

Audits uitvoeren in Europese landen in opdracht van internationale bedrijven of retailers. De audit staat in teken van specifieke lastenboeken.

Interne audits

Interne audits

Audits op basis van GFSIschema’s of een eigen gekozen norm. Interne audits worden volledig op maat van het bedrijf opgesteld. Naast auditeren wordt er ook meegedacht over passende oplossingen voor nonconformiteiten. 

HACCP Audit

HACCP-audits

Audits met focus op voedselveiligheid en de bijhorende (kritische) procesgevaren.  

Hygiëne-audits

Hygiëne-audits en inspecties

Tijdens deze audit ligt de nadruk op orde, netheid, hygiëne en het basis-voorwaardenprogramma.

Inspecties worden uitgevoerd voor retailers of fast food ketens. Op basis van een checklist wordt een score per vestiging toegekend.

Wereldwijde auditcapaciteit

Auditcapaciteit

Auditoren

Landen die geauditeerd worden

Auditkantoren

Audits per jaar

Wilt u meer weten van onze Auditing diensten?

Close Popup

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.


Technical Cookies
In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Save
Accept all Services